Ποιοί είμαστε

Το Clever Point είναι το ανερχόμενο και πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει στον καταναλωτή την ευκολία να πραγματοποιεί την παραλαβή και την επιστροφή των online αγορών του, στον χρόνο και στον τόπο που τον βολεύει.

Το Clever Point αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα αποστέλλονται οι παραγγελίες στους καταναλωτές, που αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου ή λαμβάνουν υπηρεσίες από εταιρείες στην Ελλάδα. 

Σκοπός μας είναι, όλα να γίνονται με ευκολία για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το δίκτυο καταστημάτων Clever Point, λαμβάνουν τις online αγορές τους ή τις υπηρεσίες με τον πιο εύκολο τρόπο, σε διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης.

Γιατί όλο και περισσότεροι επιλέγουν το Clever Point

Η γρήγορη απάντηση είναι γιατί βολεύει!

Αγοράζουμε online όλο και πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως, σπανίως είμαστε σπίτι για να παραλάβουμε το δέμα. Γι’ αυτό συχνά οι παραδόσεις στο σπίτι αποτυγχάνουν. Αν πάλι έχουμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε κάτι στο ταχυδρομείο, πρέπει να προλάβουμε τις ώρες που είναι ανοιχτό κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε και ξεμπερδεύουμε αμέσως...

Η έξυπνη λύση που δίνει το Clever Point ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας!

Με πολύ περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας, μπορούμε πλέον να διαλέξουμε ποια στιγμή και σε ποιο Clever Point κατάστημα μας βολεύει να εξυπηρετηθούμε:

  • Δυο βήματα από το σπίτι;    
  • Στην διαδρομή για τη δουλειά;   
  • Εκεί που θα βρεθούμε για διασκέδαση ή επαγγελματικούς λόγους;

Είναι πάντα κοντά μας και μας εξυπηρετεί, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Με την χρήση των υπηρεσιών Clever Point λαμβάνουμε ενημερώση σε πραγματικό χρόνο, μέσω sms ή e-mail για την πορεία της αποστολής μας.
Εκεί κάνουμε τη δουλειά μας, εύκολα και γρήγορα. Μπορεί επίσης να βρούμε κι άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που μας ενδιαφέρουν.

Το Clever Point έδωσε τη λύση. Κάντε την επόμενη έξυπνη κίνηση κι εσείς και ζητήστε σήμερα ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας από ένα εκπρόσωπο μας.

Κατεβάστε σε μορφή pdf τους ισολογισμούς της εταιρείας Clever Services S.A