Συνεργάτες

AURA VIA AGORA - Κεντρική Εικόνα
AURA VIA AGORA

Η agoracosmetics.gr είναι μια Ελληνική εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών Agora D.C.Imp.Ex.P.C., που εκπροσωπεί και διανέμει σε όλη την Ελλάδα τα Premium καλλυντικά του οίκου Aura.

iREPAIR - Κεντρική Εικόνα
iREPAIR

Η iRepair αναγνωρίζεται ως η πιο μεγάλη και επιτυχημένη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. Με 11 καταστήματα πανελλαδικά, προσφέρει γρήγορες και οικονομικές επισκευές σε iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, BlackBerry, laptop/desktop ενώ αναλαμβάνει και περίπλοκες βλάβες σε επίπεδο μητρικής πλακέτας. www.iRepair.gr

ALOUETTE - Κεντρική Εικόνα
ALOUETTE

Η www.alouette.gr υπερήφανα παρουσιάζει μια ιστορία 38 δημιουργικών και επιτυχημένων ετών, ένα θεαματικό ταξίδι στον κόσμο της παιδικής μόδας! Ο θαυμαστός κόσμος της Alouette …!

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - Κεντρική Εικόνα
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Θέλοντας να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις τις αγοράς, δημιουργήσαμε το www.farmakeioaggelidis.gr. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και οι υπηρεσίες που μας καταξίωσαν εδώ και 45 χρόνια λειτουργίας, τώρα μεταφέρονται και στο διαδίκτυο.

COUZINA - Κεντρική Εικόνα
COUZINA

Το www.couzina.gr αποτελεί δραστηριότητα της εταιρείας Vesto. Η εταιρεία μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και ισχυρή παρουσία στον χώρο των υλικών επίπλων κουζίνας & ηλεκτρικών συσκευών.

Pharmac-e - Κεντρική Εικόνα
Pharmac-e

Τo www.pharmac-e.gr ιδρύθηκε το 2014, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στην υπηρεσία του καταναλωτή. Είναι πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά γνωστών εταιρειών, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές κ.α. στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

GREECE AND GRAPES - Κεντρική Εικόνα
GREECE AND GRAPES

Η ηλεκτρονική κάβα Greece and Grapes, δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το Ελληνικό Κρασί και τους παραγωγούς του που έχουν πραγματοποιήσει αλματώδη πρόοδο στην οινοποίηση τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε ότι το Ελληνικό κρασί αλλά και τα αποστάγματα έχουν πλέον... Για τη συνέχεια www.greeceandgrapes.com

COOZINA - Κεντρική Εικόνα
COOZINA

Κάνε την κουζίνα σου μοναδική! Έχουμε πάθος με την κουζίνα μας. Πάθος για μαγειρική, για δημιουργικότητα, για φροντίδα και απόλαυση. Και θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας στο www.coozina.gr

iRED - Κεντρική Εικόνα
iRED

Η εταιρεία ired electronics δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων - smartphones και ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 2010 και είναι πλέον από τα μεγαλύτερα επισκευαστικά κέντρα που έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών. Βρείτε μας στο www.ired.gr

zMALL - Κεντρική Εικόνα
zMALL

To www.z-mall.gr είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές του 2010. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με επιτυχημένη πορεία εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της μόδας, σε όλα τα επίπεδα, από σχεδιαστές και buyers έως επιχειρηματίες και πλαισιώθηκε από συνεργάτες με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σελίδες